معروف ترین پنجره های استیند گلس جهان-قسمت اول

پنجره های استیند گلس در جاهای زیادی از جهان دیده می شود. قرن هاست که این کارهای هنری به فضاها مختلف زیبایی می بخشند و بیشتر در کلیساها و دیگر مکان های مقدس استفاده می شود. اما بعضی کارها، واقعا سطح کلی این فرم کارهای هنری را بالا برده اند. از این رو در اینجا، بعضی از مشهورترین کارهای هنری استیند گلس در جهان ارائه شده است.

پنجره های استیند گلسSkylight در سالن کنسرت موسیقی کاتالانا (بارسلونا، اسپانیا)

Skylight در سالن کنسرت موسیقی کاتالانا به عنوانی سمبلی از خورشید و آسمان، یک شاهکار سه بعدی است که پنجره های استیند گلس قوسی شکل در دو طرف سالن کنسرت را تشکیل می دهد. Skylight تا سقف این سالن کشیده شده است و در آنجا مثل یک ناقوس برعکس آویزان است و در دل خود رنگ های آبی و طلایی دارد

پنجره های شیشه ای کلیسای گروس مانستر (زوریخ، سوئیس)

گروس مانستر یک کلیسای پروتستان است که تاریخ آن به سال ۱۲۲۰ برمی گردد. پنجره های استیند گلس آن به وسیله صنعتگر سوئیسی آگوستو جیکاموتی طراحی شده است و در سال ۱۹۳۲ نصب گردیده است. بین سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹، ۱۲ پنجره دیگر نیز به وسیله سیگمار پولک به آن اضافه شد. هفت تا از پنجره ها به جای شیشه از برش های نازک و دست ساز سنگ های قیمتی رنگی ساخته شده اند.

پنجره های استیند گلسمقبره بزرگ رستاخیز (جاستیس، ایلنویز)

کتاب رکوردهای جهانی گینس، این آرامگاه بزرگ را به عنوان محل نصب بزرگترین استیند گلس در جهان، جزء لیست خود دارد. این پنجره که به وسیله کارگاه صنعتی پیکل طراحی شده است، بیش از ۲۲۰۰۰ فوت مربع استیند گلس تراش کاری شده دارد و از ۲۴۴۸ صفحه شیشه ای جدا تشکیل شده است.

پنجره های کلیسای سنت-چاپل (پاریس، فرانسه)

 این کلیسای به سبک معماری گوتیک قرون وسطایی، پذیرای مجموعه ای از استیند گلس های قرن سیزدهم در جهان است. این مجموعه که رنگ هایی آبی و قرمز دارد، شامل ۱۱۳۰ تمثال از اشکال مختلف کتاب مقدس است. دیوارهای نقاشی شده کلیسا سطح چارچوب ها را به ۶۴۵۸ فوت مربع کاهش داده است.

پنجره های استیند گلساستیند گلس کلیسای سنت ویتوس (پراگ، جمهوری چک)

سنت ویتوس که بزرگترین کلیسا در جمهوری چک است، کلیسایی به سبک گوتیک است که در سال ۱۳۴۴ تاسیس شد و رسما در سال ۱۹۲۹ تکمیل گردید. پنجره های تزئینی کلیسا مربوط به قرن بیستم اند و به وسیله صنعتگران برجسته این کشور از جمله آلفونز موچا ساخته شده است.
مطالب مرتبط